OM

Om Leva Studio och Helena

Det här är den lilla och personliga studion i Svinninge, Åkersberga. Leva Studio ligger i ett ljust och nyrenoverat gårdshus med vacker trädgård och omgivning. Studion öppnade 2017 och erbjuder yoga, mindfulness, träning men här finns även naprapat och coach. Det här är en stilla studio som lugnar sinnet och ökar din närvaro.

För en paus i vardagen!

Helena, legitimerad naprapat, coach och mindfulnesslärare i MBSR. Som har drivit eget företag sedan 1999 inom hälsa och friskvård. Startade sin bana tidigare än så genom att utbilda sig till diplomerad massageterapeut och i mental och fysisk träning vid Örebro Universitet. Tidigare hittade ni henne på Hälsopuls i Stockholm och Stockholms Rygg & Ledmottagning. Under en tid var Helena fysioterapeut för det Svenska Alpina damlandslaget och i december 2016 bestämde hon sig för att starta upp Leva Studio 2017.

Idag arbetar Helena gärna nära och med naturen och trädgård som ett naturligt rum för återhämtning och ökad hälsa. Och som naturvägledare utbildad vid SLU i Uppsala brukar hon kalla sig mindfulnessguide i naturen. Mer än någonsin behöver vi komma tillbaka till att leva mer i nuet och med ökad medveten närvaro.

Helena lever som hon lär. Livet lär något hela tiden, det vardagliga och mötet med andra.

Välkommen till Helena som coach där hon är närvarande, nyfiken och tror att alla har möjlighet att växa till sitt bästa jag om vi kan se att vi ofta står i vägen för oss själva.

Som naprapat har Helena öga för att se problematiken och helheten. Med närvaro och ökad förståelse för din kropp och sinne kommer du gå mot mindre smärta.

Varmt välkommen!

/ Helena Rickberg Duhrin

”The only person you are destined to become is the person you decide to be”             

Emerson

Samarbetspartner

Center for Mindfulness Sweden – utbildningscenter i mindfulnessbaserade program

MBTASweden – Sveriges mindfulnessförening

Naturskyddsföreningen i Österåker – en säker källa till fakta om miljö och natur

Österåkers Kommun – en skärgårdskommun

InCare of You – hud och yoga i Svinninge

Skåvsjöholm – konferens i skärgården

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!